Ασταμάτητος ο Ηρακλής πέρασε και από το Αιγίνιο με νίκη μένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου καθώς διατηρεί το απόλυτο στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά και με τον Λουκίνα να «χτυπά» σαν τον ταχυδρόμο δύο φορές βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 0-2 μόλις στο 14’. Ο Ηρακλής μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα άλλα λίγο η αστοχία και πολύ ο διαιτητής Ζούγρας που έκλεισε τα μάτια σε περίπτωση πέναλτι σε βάρος του Ρομάνο συνετέλεσαν να μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα για τον Ηρακλή.  Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 89’ με τον Καζάκη και να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 1-2.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος (Καζάκης 66′), Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα (Λιόλιος 34′), Πόποβιτς (Δεμηρτζόγλου 79′), Κουτσοσπύρος, Μπλάζεκ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης (Κάσσος 90′), Ιντζόγλου (Τόσκας 70′), Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς (Σιατραβάνης 76′), Λουκίνας.