Πρωινή προπόνηση στην Μίκρα περιελάμβανε το σημερινό (06/03) πρόγραμμα στην Μίκρα. Το δυσάρεστο, που προέκυψε, έχει να κάνει με τον ΈντσοΣκόρτσα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο (γάμπα). Μάλιστα, υπεβλήθη και σε εξέταση υπερήχου και φάνηκε ότι στο σημείο των ενοχλήσεων έχει συγκεντρωθεί υγρό. Ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσον θα είναι στην διάθεση του κ. Όγιος για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Δευτέρα.
Αντιθέτως, θετική είναι η εξέλιξη της υγείας του Βίτορ Λίμα, με τον Πορτογάλο μέσο να προπονείται, αποφεύγοντας – απλώς – τις επαφές με την μπάλα και ακολουθώντας, παράλληλα, πρόγραμμα θεραπείας. Με την λογική ότι από αύριο θα συμμετέχει πλήρως στην προπόνηση, συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες ετοιμότητας για την επικείμενη αναμέτρηση.
Ντάριο Ζάχορα και Τάι θα εκτίσουν ποινή στο δευτεριάτικο αγώνα και, για προληπτικούς λόγους, προπονήθηκαν σε ατομικό ρυθμό και έκαναν θεραπεία, για ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο, ο πρώτος και για ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, ο δεύτερος.
Τέλος, ο Κυριάκος Γραμματικός ξεπέρασε το πρόβλημα, που αντιμετώπιζε και επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς.
Αύριο (07/03), η ομάδα θα προπονηθεί στην Μίκρα στις 14:30.

Αφήστε μια απάντηση