Μετά την τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου με τη Ζάκυνθο, η οποία απέβη νικηφόρα, οι «κυανόλευκοι» περνούν σε φάση ανάπαυσης. Ο κ. ΓκιγέρμοΌγιος, γνωρίζοντας ότι μπαίνοντας στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος των playoffs οι υποχρεώσεις θα είναι συνεχείς και μάλιστα διπλές μέσα σε κάθε εβδομάδα, παραχώρησε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Ξεκούραση, την οποία έχουν απόλυτη ανάγκη ενόψει της απαιτητικής, αλλά και καθοριστικής για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, συνέχεια. Η ομάδα θα επανέλθει στις προπονήσεις την Τρίτη 1/4, αρχίζοντας – ουσιαστικά – την «μίνι» προετοιμασία της για την διαδικασία των playoffs.
Βεβαίως και από τον σαββατιάτικο αγώνα δεν έλειψαν τα προβλήματα τραυματισμών, χωρίς ωστόσο (επί του παρόντος) να εκτιμάται ότι προέκυψε το μεγάλο ζήτημα. Συγκεκριμένα:
Ο Τάι αποχώρησε – κυρίως – για προληπτικούς λόγους, καθώς αισθάνθηκε ενόχληση στο σημείο του εξ υποτροπής τραυματισμού του στον δικέφαλο και η ακριβής κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τρίτη, όταν θα επανέλθει σε δράση η ομάδα.
Ο Νίκος Πουρτουλίδης ταλαιπωρείται από οσφυοϊσχιαλγία, ωστόσο στην προοπτική του δεκαημέρου, μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, δεν φαίνεται να τίθεται θέμα ανησυχίας.
Ο Ντάριο Ζάχορα δέχθηκε κτύπημα στην εξωτερική πλευρά του αριστερού γονάτου, με συνέπεια το πόδι του μετά τον αγώνα να είναι μουδιασμένο. Και για την δική του περίπτωση κρίνεται ότι υπάρχει επαρκές διάστημα αποθεραπείας.
Ο Παναγιώτης Κουρδάκης υπέστη κάκωση στην περιοχή του ώμου (ακρωμυοκλειδική), αλλά προβλέπεται ότι στο διάστημα, που μεσολαβεί, μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα αποθεραπευθεί.
Παράλληλα, με ενδιαφέρον αναμένεται από την τεχνική ηγεσία και το ιατρικό επιτελείο η προσπάθεια, που θα καταβληθεί τις προσεχείς μέρες, προκειμένου ο Βίτορ Λίμα να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας, με την προοπτική να βοηθήσει στην καθοριστική φάση των playoffs, αγωνιζόμενος, βεβαίως, με προστατευτική επίδεση στο τραυματισμένο και χειρουργημένο χέρι του.
Τέλος, σε πλήρεις ρυθμούς αναμένεται να επανέλθει σύντομα και ο Γιώργος Χιονίδης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ανέβασε σε εντατικά επίπεδα το ατομικό πρόγραμμά του.

Αφήστε μια απάντηση