Πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ, καθώς οι αρχές – εντελώς αναίτια – αποφάσισαν να ανακόψουν μόνο την πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή προς το ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ αποκόπτοντας την από τις υπόλοιπες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με τις οποίες είχε συνενωθεί, με σκοπό την κοινή πορεία τους προς τη Διεθνή Έκθεση. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

 

Ποιος έδωσε εντολή να εμποδιστεί η ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ προς το ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ;

Ποιος έδωσε εντολή στις δυνάμεις των ΜΑΤ να περικυκλώσουν  την ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ στην Πλατεία Αντιγονιδών;

Ποιος έδωσε εντολή να ακολουθήσουν την ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ, δυνάμεις των ΜΑΤ, ΔΙΑΣ & ΔΕΛΤΑ κατά την επιστροφή τους στην Πλατεία Αριστοτέλους;

Οι ερωτήσεις δεν είναι ρητορικές. Οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν τόσο στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, που για ακόμα μια φορά, διαδήλωσε ΕΙΡΗΝΙΚΑ και διέψευσε όλους εκείνους που πίστευαν ότι θα προκληθούν επεισόδια, όσο και στην Διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία μαζί με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαραλαμπίδου, προσπαθούσαν να πάρουν απαντήσεις από τους επικεφαλής για την προκλητική αντιμετώπιση και αναίτια στοχοποίηση που έτυχαν και πάλι οι φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ.

Ας ελπίσουμε λοιπόν πως αυτή τη φορά οι  εμπλεκόμενοι φορείς θα επιδείξουν την απαραίτητη ευθιξία και θα δοθούν πειστικές απαντήσεις.

Πάντως, πρέπει να είναι σίγουροι ότι οι αγώνες μας ενάντια στο κατεστημένο θα συνεχιστούν μέχρι την τελική δικαίωση και το βέβαιο είναι ότι θα βγούμε νικητές.

Δεν μας φοβίζουν, ούτε μας τρομοκρατούν τέτοιου είδους πρακτικές.

Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ είναι περήφανος και έχει μάθει να αντιστέκεται και να αγωνίζεται ΕΙΡΗΝΙΚΑ και θα συνεχίσει.