Σήμερα το μεσημέρι έγινε το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση της αδικαιολόγητης αστυνομικής συμπεριφοράς  απέναντι στον Ηρακλή και τους ανθρώπους του, είτε αυτοί είναι φίλαθλοι είτε είναι στελέχη της ΠΑΕ.

Στο δικαστήριο κατέπεσε σαν χάρτινος πύργος η κατηγορία για την εξύβριση των αστυνομικών –παρά το γεγονός ότι και οι τέσσερις αστυνομικοί επέμειναν στις κατηγορίες τους- ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με  την κατηγορία της απειλής κατά των αστυνομικών η οποία στηρίχθηκε στην –σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών- ατάκα του Μπέζα «θα δείτε τι θα πάθετε τώρα».

Σαφώς και η παραπάνω ατάκα αρκεί για να αποτελέσει απειλή για τέσσερις αστυνομικούς όμως ο Γιώργος Μπέζας άσκησε ήδη έφεση για να καταπέσει και αυτή η κατηγορία. Η ΠΑΕ Ηρακλής από την πλευρά της θα κάνει επίσημη καταγγελία στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης αφενός για τον αντιδημοκρατικό τρόπο αντιμετώπισης των φιλάθλων του Ηρακλή  και αφετέρου για τους αστυνομικούς που στηρίζουν αυτές τις κατηγορίες και οδηγούν τα πράγματα στα άκρα.

Στο δικαστήριο σήμερα παραβρέθηκαν από την πλευρά του Ηρακλή ως μάρτυρες ο φίλαθλος Γιώργος Στεφανίδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αργύρης Ασφαλτίδης.  

Αφήστε μια απάντηση