Σε δύο γκρουπ εξελίχθηκε η προπόνηση των «κυανολεύκων» σήμερα, μετά τον αγώνα του Ταύρου και ενόψει αυτού με τον Ηρακλή Ψαχνών (Κυριακή 11 Μαΐου, 15:00, Καυτανζόγλειο).
Το ένα γκρουπ αφορούσε σε όσους αγωνίστηκαν χθες το απόγευμα και όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα σωματικής επιβάρυνσης, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα ειδικής αποθεραπείας, στις εγκαταστάσεις ξενοδοχειακής μονάδας της Θεσσαλονίκης.
Το άλλο αφορούσε στους υπολοίπους, οι οποίοι προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς στην Μίκρα, δίνοντας την ευκαιρία και στον Τάι να προπονηθεί μαζί τους, λόγω του ελαφρού προγράμματος.
Τιμωρημένοι Μπαμπά – Ματσούκας
Στο χθεσινό παιχνίδι ο μόνος, που συμπλήρωσε κάρτες ήταν παίκτης του πάγκου και συγκεκριμένα ο Μπίνο Μπαμπά, ο οποίος δέχθηκε κίτρινη από τον διαιτητή και έφτασε τις επτά. Αυτό σημαίνει τιμωρία δύο αγωνιστικών, την οποία δηλώθηκε να εκτίσει στις αμέσως δύο επόμενες αναμετρήσεις, αυτές με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Α.Ο. Χανιά στο Καυτανζόγλειο.
Την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας υπαγόρευσε το γεγονός ότι ο Ιβοριανός μέσος είναι, μεν, έτοιμος ιατρικώς, αλλά προκειμένου να κριθεί έτοιμος και αγωνιστικώς, απαιτούνται επιπλέον ομαδικές προπονήσεις, κάτι, που αναμένεται να προκύψει κατά το διάστημα έκτισης της ποινής του.
Από τους ίδιους δύο αγώνες θα απουσιάσει και ο Λευτέρης Ματσούκας, αναγκαστικά, εκτίοντας την ποινή των – συνολικά – τριών αγωνιστικών, που του έχει επιβληθεί.
Μπαμπά και Ματσούκας, μάλιστα, θα είναι και οι μοναδικοί απόντες από τιμωρία στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ομάδα των Ψαχνών.

Αφήστε μια απάντηση