Με δύο αναγκαστικές απουσίες για τον αγώνα με τη Ζάκυνθο (Σάββατο 29/3, 15:00, Καυτανζόγλειο) ετοιμάζει τα πλάνα της η «κυανόλευκη» τεχνική ηγεσία. Συγκεκριμένα έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή ο Πέτρος Κοντέων, ενώ στην Καρδίτσα συμπλήρωσε κάρτες και ο Δημήτρης Κοντοδήμος.
Θα χειρουργηθεί ο Λίμα
Ο Βίτορ Λίμα θα υποβληθεί την Τετάρτη 26/3, σε επέμβαση αποκατάστασης καταγμάτων στο τρίτο και τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού του, από τον γιατρό της ομάδας κ. Κώστα Μανώλογλου. Η λύση αυτή επελέγη, προκειμένου να αποκατασταθεί αποτελεσματικότερα και συντομότερα το πρόβλημα του Πορτογάλου μέσου και να τεθεί εκ νέου στην διάθεση του κ. Όγιος. Πάντως, οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου είναι περιορισμένες.
«Μπαίνει» ο Τάι
Η προετοιμασία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου άρχισε σήμερα (24/3) στην Μίκρα, με πρόγραμμα αποκατάστασης, για όσους αγωνίστηκαν στην Καρδίτσα και προπονησιακό δίτερμα με την Ομάδα Νέων, για όσους δεν αγωνίστηκαν.
Ο Τάι είναι στον δρόμο της επαναφοράς, καθώς ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα και ίσως από αύριο περάσει στους ρυθμούς της ομάδας.
Επιβάρυνση στο δικέφαλο αισθάνεται ο Σκόρτσα, όπως και ο Χιονίδης, ο οποίος είχε αποκλειστεί την τελευταία στιγμή από την αποστολή για την αναμέτρηση της Καρδίτσας. Για τον Ουρουγουανό μέσο η εκτίμηση αναφέρει ότι – πιθανότατα – θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Ζάκυνθο, ενώ για τον Έλληνα επιθετικό όλα θα κριθούν από την εξέλιξη των ενοχλήσεών του.

Αφήστε μια απάντηση