Μπορεί να ολοκληρώθηκε αγωνιστικά η χρονιά, η ομάδα Κ20 του ΗΡΑΚΛΗ όμως συνεχίζει ακάθεκτη να κερδίζει εμπειρίες και συμμετοχές μέσω φιλικών αγώνων και ποδοσφαιρικών τουρνουά.

Το Σάββατο (18/05) οι νέοι του Γιάννη Παγώνη θα λάβουν μέρος σε τουρνουά στην Κοζάνη, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες Νέων (Κ20) της Θεσσαλονίκης (ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ), η ΚΟΖΑΝΗ που το διοργανώνει αλλά και η ΜΙΚΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια θα διαρκούν 40 λεπτά και το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή θα δοθεί στις 17:15 με την κλήρωση των αγώνων να γίνεται την ημέρα της διεξαγωγής τους.

Με αφορμή την συμμετοχή των Νέων στο εν λόγω τουρνουά ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΗΡΑΚΛΗ, ο Γιάννης Παγώνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, fciraklis.gr αναφορικά με τον σκοπό του συμμετοχής στο τουρνουά, τις επόμενες κινήσεις της ομάδας αλλά και το κέρδος που αποκόμισαν την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Παγώνης:

Ποιος είναι ο σκοπός συμμετοχής της ομάδας Κ20 του ΗΡΑΚΛΗ στο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Κοζάνης;

Δεχθήκαμε πρόσκληση από την ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ, η οποία ήθελε να συγκεντρώσει σε μια διοργάνωση τους τρεις συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Δίνουμε το παρών με σκοπό να αγωνιστούμε απέναντι σε ομάδες Κ20 της Super League αυτές του ΠΑΟΚ και του ΆΡΗ, αλλά και απέναντι στην ΜΙΚΤΗ ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ ώστε να διακρίνουμε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν μελλοντικά κομμάτι του ΗΡΑΚΛΗ. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε, διότι μέσω του ανταγωνισμού γίνεσαι καλύτερος.

Τι λογαριάζετε ως κέρδος για τη φετινή χρονιά;

Ήδη διακρίνουμε πως από τις ομάδες Κ20 και Κ17 του ΗΡΑΚΛΗ κάποιοι ποδοσφαιριστές είτε άμεσα είτε σταδιακά θα επανδρώσουν την μεγάλη ομάδα. Οι Θόρια Αρτάν, Παπαδόπουλος Γιώργος και Βασίλης Πλιάντης αποτελούν μέλος πλέον της ανδρικής ομάδας, ενώ αναμένεται τρεις ακόμα παίκτες να πάρουν τον ίδιο δρόμο. Γεγονός που αποδεικνύει πως η βάση κάθε συλλόγου, δηλαδή τα Τμήματα Υποδομών λειτουργούν σωστά και παραγωγικά. Αυτά ακριβώς ταπαιδιά είναι το κέρδος μας!

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις;

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε στάδιο αναζήτησης και επάνδρωσης των τμημάτων των Ακαδημιών. Θα πρέπει να γίνουν καλές αλλά και αυστηρές επιλογές, ώστε η Ακαδημία μας να λειτουργήσει πιο εποικοδομητικά. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να χτίσει γερά την βάση του, να μπει δυνατά και να εξαπλωθεί σε όλη την περιφέρεια, ώστε να διακρίνει τα ταλέντα, να τα προσεγγίσει και να τα ενσωματώσει στον σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση