«Σχετικά με το θέμα της εκχώρησης εσόδων στο οποίο αναφέρθηκε χθες ο κ. Νίκος Υψηλάντης σε ραδιοφωνική του παρέμβαση θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο του Ηρακλή, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, ότι:

 

Α) Για την  εκχώρηση των εσόδων της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 όπως και όποιας άλλης ομάδας θέλει να κάνει το ίδιο απαιτείται έγκριση του δ.σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος δηλ. της Football League.

Β) Καθώς το σχετικό έγγραφο έγινε στις 20 Δεκεμβρίου  και η ημερομηνία για την εκχώρηση ήταν στις 7/1 δεν εγκρίθηκε η εκχώρηση μέχρι τότε, καθώς η διοργανώτρια αρχή είχε προγραμματίσει να παρακρατηθούν χρήματα για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και άλλες υποχρεώσεις για τις οποίες υπήρχαν εκχωρήσεις από τον Σεπτέμβριο(μπάλες κτλ.) και η εκχώρηση θα γίνει στην επόμενη δόση από τα έσοδα της ομάδας και τα χρήματα θα πιστωθούν κατευθείαν στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Γ) Το έγγραφο της εκχώρησης συντάχτηκε σε τρία αντίτυπα, τα δύο εκ των οποίων πήρε ο κ. Υψηλάντης ο οποίος και είχε αναλάβει με δική του πρωτοβουλία να προωθήσει το συγκεκριμένο έγγραφο στην Football League.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι το όλο θέμα προέκυψε από μια παρεξήγηση διαδικαστικού χαρακτήρα και θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Νίκος Υψηλάντης θα συνεχίσει όπως έκανε μέχρι τώρα να παρέχει την πολύτιμη βοήθεια του στον Ηρακλή.

Με εκτίμηση

Γιώργος Μπέζας

Διευθυντής ΠΑΕ Ηρακλής»

Αφήστε μια απάντηση