ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει ως επίσημο χορηγό της ομάδας την εταιρεία “ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ”, η οποία μετά με προϊόντα της στον οικιακό και στο επαγγελματικό χώρο εξόπλισε το IraklisFc Restaurant της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε στο www.corexyl.gr

Το προφίλ της εταιρείας

Η εταιρία “ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ” δραστηριοποιείται στην αγορά του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού επίπλου από το 1996. Είναι μέλος του ομίλου εταιριών “COREXYL LTD” και ιδιοκτήτης της είναι ο κ.ΣΥΜΕΩΝ ΜΠΑΡΤΖΑΣ. Η εταιρεία “ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ” αποδεικνύει ότι η ελληνική κατασκευή επίπλων δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις εταιρείες του εξωτερικού.

Τα τελευταία 3 χρόνια η εταιρεία “ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ” αλλά και γενικότερα ο όμιλος  “COREXYL.LTD” έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες όπως η ΡΩΣΙΑ, η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, η ΚΥΠΡΟΣ και πρόσφατα και το ΚΟΥΒΕΙΤ.

Πελάτες της στην ελληνική αγορα εκτός από τους πολυπληθείς ιδιώτες, είναι και οι εταιρίες, GOODYS, FLOCAFE, EVEREST, ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ. Ο όμιλος εκτός από τον τομέα του  επίπλου, δραστηριοποιείται και στις ακρυλικές ομογενοποιημένες επιφάνειες των εταιριών “CORIAN” και “HANNEX” 

Εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στην Λητή Θεσσαλονίκης (φανάρι Λητής) .

Το τηλέφωνο της εταιρείας είναι το 2394072071.

Το site της εταιρίας είναι το www.corexyl.gr.

Αφήστε μια απάντηση