Ολοκληρώθηκε και το σημερινό προπονησιακό πρόγραμμα στην Μίκρα, με τα προβλήματα να μη λείπουν, όπως και ο προβληματισμός από αυτά, όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο Κοσμάς Τσιαλιανίδης ενοχλείται στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον κυριακάτικο αγώνα θα φανεί στην αυριανή – τελευταία – προπόνηση.
Επίσης στους τραυματίες προστέθηκε και ο Πέτρος Κοντέων. Ο «κυανόλευκος» κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο (γάμπα) και υπεβλήθη σε θεραπεία.
Ο Έντσο Σκόρτσα συνέχισε τη θεραπεία και πρόσθεσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Ο Τάι είχε άδεια από τη σημερινή προπόνηση, καθώς συνόδευσε την έγκυο σύζυγό του στην κλινική, καθώς εκείνη αναμένεται να γεννήσει.
Εκτίουν Πουρτουλίδης και Κοντέων
Ο Πέτρος Κοντέων στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα συμπλήρωσε επτά (7) κίτρινες κάρτες και – σήμερα – δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών, που του επιβλήθηκε, στους αγώνες με τη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο και με τον Α.Ο. Χανιά, επίσης στο Καυτανζόγλειο. Να σημειωθεί ότι η τεχνική ηγεσία οδηγήθηκε στην επιλογή της έκτισης ποινής από τον Κοντέοντα στο μεθαυριανό παιχνίδι, λόγω του γεγονότος ότι είναι τραυματίας.
Επίσης, από την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου θα απουσιάσει ο Νίκος Πουρτουλίδης, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Αφήστε μια απάντηση