Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» για την έναρξη της φάσης των play off κορυφώνεται, καθώς η ώρα της αναμέτρησης με τον Φωστήρα ολοένα και πλησιάζει. Οι ρυθμοί προπόνησης από τον κ. Όγιος είναι, πλέον, ιδιαιτέρως υψηλοί, ενώ το πρόγραμμα εστιάζεται ιδιαιτέρως στον τομέα της αγωνιστικής τακτικής και της προσαρμογής στα δεδομένα, που υπέδειξαν οι πρόσφατες αθλητιατρικές εξετάσεις των παικτών.
Και μέσα από τη σημερινή (Σάββατο 5 Απριλίου) προπόνηση στην Μίκρα φάνηκε ότι ο Τάι είναι εξαιρετικά αμφίβολος ως προς το ενδεχόμενο να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στο Καυτανζόγλειο. Ο αρχηγός του ΗΡΑΚΛΗ συνέχισε με πρόγραμμα αποθεραπείας και τρέξιμο και – με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει – το πιθανότερο είναι να μην δώσει «παρών» στην πρώτη αγωνιστική του «μίνι» πρωταθλήματος, που θα κρίνει την άνοδο.
Άρχισε τρέξιμο ο Μπαμπά
Απολύτως αισιόδοξα συνεχίζεται η αποθεραπεία του Χασόμα Μπαμπά, με τον αφρικανό μέσο να έχει αρχίσει τρέξιμο στο γήπεδο και να επιβεβαιώνει τη θετική πρόβλεψη ότι – αν όλα δρομολογηθούν κατ’ ευχήν – θα είναι σε θέση να προλάβει αγώνες των play off. Ο Ιβοριανός, σταδιακά, θα ανεβάζει ρυθμούς, με την εξέλιξη της κατάστασής του να παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο.

Αφήστε μια απάντηση