Ολοκληρώθηκε η εξαιρετικά σύντομη προετοιμασία των «κυανολεύκων» για την αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο (18:00), χωρίς να λείψει το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Αυτό έχει να κάνει με τον Έντσο Σκόρτσα, ο οποίος αισθανόταν έντονη ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό. Πριν την προπόνηση ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά αποχώρησε και έμεινε εκτός αποστολής.
Ο Χασόμα Μπαμπά υπεβλήθη σε ειδική δοκιμασία ατομικής ετοιμότητας, την οποία «έβγαλε» με επιτυχία, γεγονός, που σημαίνει ότι από την ερχόμενη Πέμπτη θα λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας σε πλήρεις ρυθμούς, χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις.
Ο Τάι συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ ο Φώτης Κηπουρός παραμένει ασθενής και εξετάστηκε από Πνευμονολόγο για τα περαιτέρω της θεραπείας του.
Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι δεν προπονήθηκε και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας.
Την αποστολή συγκροτούν οι εξής (20) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους αύριο θα προκύψει η τελική 18άδα:
Χουάντερσον, Κολίτσης, Κοντέων, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Κουρούπης, Κραγιόπουλος, Λίμα, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Χιονίδης, Παληγεώργος, Αποστολίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαββίδης, Τάι, Μπαμπά, Σκόρτσα, Ονουάτσι, Κηπουρός και Γραμματικός.
Η αποστολή, με απόφαση του κ. Νίκου Παπαδόπουλου, δεν θα αποσυρθεί απόψε σε ξενοδοχείο, αλλά αύριο το πρωί, για να γευματίσει και προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανάλυση του αγωνιστικού σχεδιασμού της απογευματινής αναμέτρησης από τον κόουτς.

Αφήστε μια απάντηση