Μετά το μεσημέρι σήμερα, Δευτέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό (17:00).
Δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς άπαντες ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης κανονικών ρυθμών, εκτός του Σάββα Σιατραβάνη, ο οποίος, ωστόσο, προσέθεσε στο πρόγραμμα θεραπείας ασκήσεις γυμναστηρίου και ελαφρύ τρέξιμο.
Στην 20μελή αποστολή του κ. Νίκου Παπαδόπουλου μετέχει – μετά από αρκετό καιρό – ο Φώτης Κηπουρός. Η αποστολή αποτελείται από τους:
Χουάντερσον, Κηπουρός, Κοντέων, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Κουρούπης, Μπαμπά, Ιντζόγλου, Παληγεώργος, Τάι, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Σκόρτσα, Ματσούκας, Χιονίδης, Ζάχορα, Αποστολίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Λίμα και Παπαστεριανός, ο τραυματίας Σιατραβάνης, καθώς και οι Κολίτσης, Σαράφογλου.
Λόγω της εξαιρετικά κοντινής απόστασης με το Αιγίνιο, η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο, Τρίτη, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, από όπου θα αναχωρήσει στις 14:30, με προορισμό το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση