Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών στο Μουσείο Αθλητισμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλα τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με τους γονείς τους, και οι προπονητές τους μαζί με τον υπεύθυνος των Ακαδημιών κ.Χάγκαν. Παρών στην εκδήλωση έδωσσν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Παπαδόπουλος Θεόδωρος και ο αντιπρόεδρος κ.Ασφαλτίδης.

Στους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Πρόεδρος κ.Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ.Ασφαλτίδης και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών είπαν τα εξής:

Πρόεδρος κ.Παπαδόπουλος: “Είμαι πολύ συγκινημένος που μέσα από αυτή την αίθουσα η ΠΑΕ Ηρακλής, μαζί με τον Εμπενίζερ Χάγκαν συμβάλλει στην τεράστια προσπάθεια αναγέννησης του Ηρακλή. Με πολύ αγάπη και μεράκι κάνουμε ότι κάνουμε. Του χρόνου να είστε σίγουροι ότι θα χρειαστούμε άλλη αίθουσα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε για τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει και το όραμα του Ηρακλή να βρεθεί εκεί που του αξίζει και ακόμα ψηλότερα.”

Αντιπρόεδρος κ.Ασφαλτίδης: “Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Το κεφάλαιο Ακαδημίες ήταν πάντα ξεχωριστό. Και παλιότερα αλλά και τώρα. Στην τελευταία φάση πριν αναλάβουμε εμείς την διοίκηση γίνανε πράγματα που δεν τιμούν κανέναν. Ούτε για εμάς που τότε παρακολουθούσαμε την κατάσταση, ούτε όμως και για τους εμπλεκόμενους. Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια αναγέννησης. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Δύναμη έχουμε και μας δίνετε κι άλλη εσείς.”

Υπεύθυνος των Ακαδημιών κ.Χάγκαν: “Θέλω να σας ευχαριστήσω άλλη μία φορά που τόσο καιρό αντέξατε στα δύσκολα στα καλά στα κακά και είσαστε μαζί μας. Να σας ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για όλες τις δυσκολίες που έχουμε φέτος και να σας πω πως του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα. Ευχαριστώ και στους προπονητές που είναι δίπλα μας. Βρέχει, χιονίζει, φυσάει είναι εκεί. Κάνουν προπόνηση και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τα παιδιά σας.”

Στα τυχερά παιδιά που κέρδισαν το φλουρί μοιράστηκαν δώρα από το Iraklisfc Shop καθώς και Dvd με τις καλύτερες στιγμές του Βασίλη Χατζηπαναγή και του Λάκη Παπαϊωάννου.

Αφήστε μια απάντηση