Η επόμενη μέρα του αγώνα με τον Αιγινιακό ανέδειξε αρκετά προβλήματα στο αγωνιστικού δυναμικό του ΗΡΑΚΛΗ, μέσα από την προπόνηση, που ολοκληρώθηκε μετά το μεσημέρι στην Μίκρα.
Συγκεκριμένα, ο Τάι, για μια ακόμη φορά, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον – πολύπαθο –  αριστερό δικέφαλό του κατά την διάρκεια του αγώνα και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Είναι η τέταρτη φορά, που ενοχλείται στο συγκεκριμένο σημείο ο Βραζιλιάνος μέσος και θεωρείται βέβαιο ότι θα χάσει τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο Βόλο και την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο, ενώ είναι αμφίβολο το κατά πόσον θα είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου εντός έδρας. Βεβαίως, άρχισε, εκ νέου, πρόγραμμα θεραπείας.
Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας υποβλήθηκε σε θεραπεία, διότι το – γνωστό – παλαιό τραύμα του στην ποδοκνημική, που τον ταλαιπωρεί, εμφάνισε πιο έντονο οίδημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ήδη νοκ άουτ για τον αγώνα του Βόλου. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται ως το Σάββατο.
Σε θεραπεία πέρασε και ο Άγγελος Παπαστεριανός για την τραυματισμένη ποδοκνημική του, που επιβάρυνε αγωνιζόμενος χθες.
Ο Σάββας Σιατραβάνης αισθάνεται ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική (πρόσθιο διάστρεμμα) και το αν θα είναι έτοιμος για το Βόλο θα εξαρτηθεί από την πορεία του τραυματισμού του.
Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υπέστη εκτεταμένο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από κτύπημα αντιπάλου, ακολούθησε θεραπεία, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι και ο Φώτης Κηπουρός είναι ασθενείς και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο δεύτερος από εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ο Χασόμα Μπαμπά συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας και να περάσει τις επόμενες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς – όπως όλα δείχνουν – το χειρουργημένο γόνατό του έχει αποκατασταθεί.

Αφήστε μια απάντηση