Συνεχίζουν θετικά τα πράγματα, όσον αφορά στους μέχρι πρότινος τραυματίες των «κυανολεύκων», όπως αποδείχθηκε και μέσα από τη σημερινή (Πέμπτη 3 Απριλίου) προπόνηση της Μίκρας, η οποία, μάλιστα, είχε πλήρη ένταση και ανεβασμένους ρυθμούς. Άλλωστε, σταδιακά, το τεχνικό επιτελείο περνά την ομάδα στην τελική φάση της «μίνι» προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των playoff.
Τα θετικά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Νίκος Πουρτουλίδης και ο Ντάριο Ζάχορα επέστρεψαν αποθεραπευμένοι από το πρόγραμμα του ειδικού φυσικοθεραπευτηρίου στην Αθήνα και συμμετείχαν, αμφότεροι, στην προπόνηση της ομάδας, σε πλήρη ένταση.
Επίσης θετικό είναι ότι ο Βίτορ Λίμα και ο Παναγιώτης Κουρδάκης, οι οποίοι «μπήκαν» κανονικά από χθες, εκμεταλλευόμενοι ότι το πρόγραμμα ήταν ελαφρύ, λόγω των εργομετρικών εξετάσεων, που είχαν προηγηθεί, συνέχισαν και σήμερα με την ομάδα, μολονότι η προπόνηση ήταν σε πλήρη και υψηλά επίπεδα.
Συνεπώς, όπως έχουν τα πράγματα, η αναμονή της τεχνικής ηγεσίας και η προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου επικεντρώνονται στην περίπτωση του Τάι, με τον βραζιλιάνο μέσο να συνεχίζει και σήμερα με θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο.
Πάντως, πολύ ικανοποιητικά εξελίσσεται η πρώτη φάση της αποθεραπείας του Χασόμα Μπαμπά, με τον Ιβοριανό ανασταλτικό μέσο να ολοκληρώνει με επιτυχία το πρόγραμμα θεραπείας και γυμναστηρίου, το οποίο ακολουθεί καθημερινά. Από την ερχόμενη Δευτέρα, μάλιστα, προβλέπεται να αρχίσει και τρέξιμο, περνώντας στη δεύτερη φάση αποκατάστασης. Το αν – οριακά – προλάβει να είναι έτοιμος για κάποια παιχνίδια των play off, θα εξαρτηθεί – φυσικά – από την εξέλιξη της αποθεραπείας του και από την εκτίμηση του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Επί του παρόντος είναι υπερβολικά νωρίς για μια τέτοια πρόβλεψη.

Αφήστε μια απάντηση