Η τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Νίκη Βόλου (Κυριακή 4 Μαΐου, 18:00) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης, το Καυτανζόγλειο. Η τεχνική ηγεσία είχε την ευκαιρία να εφαρμόσει τα πλάνα, που προετοιμάζει για την κόντρα με τη Θεσσαλική ομάδα, μέσα από τη δυσχέρεια των πολλών απουσιών, που αντιμετωπίζει.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα με την ομάδα.
Μέρος της κανονικής προπόνησης «έβγαλε» και ο Έντσο Σκόρτσα, καθώς αισθάνεται καλύτερα ως προς τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα ο κόουτς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, λόγω της πληθώρας των απουσιών, ιδίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Πέτρος Κοντέων υποβλήθηκε σε θεραπεία για το αιμάτωμα στο δεξιό γαστροκνήμιο.
Ο Τάι ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ελαφράς ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.
Ο Φώτης Κηπουρός εξακολουθεί να αναρρώνει από τη σοβαρή λοίμωξη αναπνευστικού, που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετές μέρες.
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής είκοσι (20) ποδοσφαιριστές:
Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρούπης, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Ιντζόγλου, Λίμα, Σαράφογλου, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Χιονίδης, Ζάχορα, Σκόρτσα, Σιατραβάνης, Παληγεώργος, Αποστολίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Πουρτουλίδης, ο τιμωρημένος και τραυματίας Κοντέων, ο ανέτοιμος (με ελάχιστες ομαδικές προπονήσεις) Μπαμπά, ο τραυματίας Τάι και ο ασθενής Κηπουρός.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί σε ξενοδοχείο αύριο το πρωί, πριν τον αγώνα, προκειμένου να γευματίσουν τα μέλη της και να ακολουθήσει η ανάλυση του αγωνιστικού σχεδιασμού για την αναμέτρηση από τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση