Προπόνηση, η οποία διεξήχθη – κατά διαστήματα – υπό βροχόπτωση, σήμερα στην Μίκρα, με τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο να μιλά στην ομάδα πριν την έναρξή της, για μίση περίπου ώρα, όσον αφορά στα όσα συνέβησαν στο Βόλο και στην προοπτική της αγωνιστικής συνέχειας.
Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης 30ης Απριλίου, με αντίπαλο την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο (18:00), το τεχνικό επιτελείο εφήρμοσε πρόγραμμα χαλαρώματος, για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι και κανονικών ρυθμών, για όσους δεν αγωνίστηκαν.
Ο Δημήτρης Κοντοδήμος ξεπέρασε την επιβάρυνση στους προσαγωγούς και την ίωση, προπονούμενος κανονικά.
Κανονικά συμμετείχε και ο Ντάριο Ζάχορα, ο οποίος έχει αναρρώσει από την αδιαθεσία, που τον ταλαιπώρησε ιδιαιτέρως τις τελευταίες μέρες.
Επανεντάχθηκε και ο Άγγελος Παπαστεριανός, έχοντας αποκατασταθεί το πρόβλημα στην ποδοκνημική του.
Αντιθέτως, ο Φώτης Κηπουρός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη λοίμωξη αναπνευστικού και για αύριο προγραμματίστηκε επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» (το οποίο είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση νοσημάτων θώρακος), προκειμένου να εξεταστεί από Πνευμονολόγο.
Ο Τάι συνέχισε με θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης από γαστρεντερίτιδα.
Μερική επάνοδος Μπαμπά
Από σήμερα άρχισε η δρομολόγηση της επιστροφής του Χασόμα Μπαμπά στις ομαδικές προπονήσεις. Ο Ιβοριανός μέσος συμμετείχε σε τμήματα της κανονικής προπόνησης, αποφεύγοντας – προς το παρόν – εκείνες τις προπονησιακές φάσεις, που απαιτούν επαφή.
Η ιατρική εκτίμηση αναφέρει, ότι αν ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίσει ενοχλήσεις στο χειρουργημένο γόνατό του, τότε μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ή τις αρχές της επομένης, θα λαμβάνει μέρος σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.
Χωρίς Σαββίδη με Κέρκυρα 
Στην αναμέτρηση του Βόλου κανείς από όσους παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ αντίκρισαν κίτρινη κάρτα δε συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό.
Ωστόσο, ο Νίκος Σαββίδης έχει ήδη δηλωθεί να εκτίσει ποινή στην επικείμενη αναμέτρηση με την Κέρκυρα και δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Αφήστε μια απάντηση