Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών και η Ohonos Snack ανταποκρίθηκαν άμεσα και τα προϊόντα τα οποία συγκεντρώθηκαν θα δώσουν αθλητές της ομάδας σε 40 οικογένειες της πόλης μας.

Στις 30 Δεκεμβρίου και ώρα 19.30, θα δώσουμε όλοι μαζί το παρόν και θα ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή. (στο Καφέ Εύξεινον, Παπαφη 113)

……………………………………………………………………………..

Η “ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης” είναι μία ομάδα αποφασισμένων & ευαισθητοποιημένων εθελοντών πολιτών, όπου μην αντέχοντας άλλο να βλέπουμε & να ακούμε καθημερινά για υποσιτισμένα παιδάκια στα σχολεία ή για οικογένειες που λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης που ζούμε όλοι λίγο πολύ, ήρθαν σε αδυναμία στήριξης της οικογένειας τους, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι γι αυτό.

Γι αυτό αρχίσαμε να μαζεύουμε τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, βιβλία, παπούτσια κ.ά. όλα σε καλή κατάσταση ) & να τα προσφέρουμε οι ίδιοι στα σπίτια τους, ώστε να κρατάμε μια επαφή μαζί τους & να γνωρίζουν ότι υπάρχουν ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ που μπορούν να στηριχτούν … καθότι αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια & περηφάνια & δεν επαιτούν!

Έτσι δημιουργήθηκε η “ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης” σ ένα καφέ από κάποιους ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους – συμπολίτες που τρέχουν καθημερινά χωρίς Σαββατοκύριακα & αργίες, ούτε γιορτές & διακοπές, να βοηθήσουν όσα περισσότερα “περιστατικά” μπορούν.

Στις εκκλήσεις μας είμαστε πολύ προσεκτικοί & διασταυρώνουμε κάθε “περιστατικό” με άλλες ανάλογες ομάδες.

Βασική αρχή μας είναι :

“ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ αλλά ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ! ”

Έτσι πορευτήκαμε στο διάβα του χρόνου & σήμερα ευτυχείς “γονείς” για το έργο μας και την γέννηση της ΑΡΩΓΗΣ κλείνουμε 1,5 χρόνο & χρειαζόμαστε:

“ Όλους όσους έχουν την διάθεση να ενώσουν τα χέρια τους μαζί με τα δικά μας & ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προσφέρουμε”!!

Πληροφορίες: Δήμητρα Μάλλιου 6947267416 (vodafone) και Κατερίνα Τσαμπά 6973171377 (what’s up)

Αφήστε μια απάντηση