Τη κάρτα διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε ο υπέυθυνος Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Εμπορικής ανάπτυξης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, Παντελής Παστιανίδης, σήμερα (22/07) στο εστιατόριο “Shark”.

“Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι το παλαιότερο αθλητικό σωματείο στην Ελλάδα και φέτος συμπληρώνει 105 χρόνια ιστορίας, 105 χρόνια ζωής. Το όραμα του Προέδρου, κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου και όλων των μελών του ΔΣ είναι να συνεχίσουμε την ιστορία μας ενωμένοι, να στηρίξουμε αξίες και ιδέες προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον αθλητικού περιεχομένου, το οποίο θα αφήσουμε ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές για να κρατήσουν ζωντανή την ιδέα που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ και για άλλα χίλια χρόνια.

Ο δε στόχος μας είναι η παρουσία του ΗΡΑΚΛΗ στη φυσική του θέση, δηλαδή στη Super League. Όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν εφόσον είμαστε ενωμένοι και προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ο καθέναςαπό το δικό του μετερίζι και με το δικό του τρόπο.

Με σύνθημα λοιπόν για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-14 “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ” και με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Βασίλη Χατζηπαναγή ως τον πρώτο που θα παραλάβει τη χρυσή κάρτα διαρκείας σας παρουσιάζουμε τη νέα κάρτα διαρκείας. Είναι απλή και λιτή όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ, φέρει πάνω της τρεις μπλε ρίγες με γεωμετρική πρόοδο προς τα επάνω όπως και η φανέλα που θα παρουσιάσουμε σε λίγες ημέρες.” δήλωσε ο υπεύθυνος Μάρκετιγνκ, Επικοινωνίας και Εμπορικής ανάπτυξης της ΠΑΕ, Παντελής Παστιανίδης.

Αφήστε μια απάντηση