Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου τεχνικού επιτελείου του ΗΡΑΚΛΗ του προπονητή κ.Χατζηνικολάου και του βοηθού του κ.Μούτα, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο κ.Χατζηνικολάου στις πρώτες του δηλώσεις είπε τα εξής: “Να ευχαριστήσω την διοίκηση για την τιμή που μας κάνει για το πόστο που μας ανέθεσε. Γνωρίζετε όλοι το ειδικό βάρος που έχει γενικώς στην Ελλάδα ο ΗΡΑΚΛΗΣ και όχι στο πρωτάθλημα. Εύχομαι και ελπίζω η προσπάθεια που καταβάλουμε να στεφθεί από επιτυχία στο τέλος της σεζόν, που δεν είναι κάτι άλλο πέρα από την άνοδο. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να υπάρχει ενότητα, ομοψυχία και συσπείρωση όλων των παραγόντων. Αρχής γενομένης από τους φιλάθλους, τη διοίκηση, τους παίκτεςκαι το τεχνικό επιτελείο. Αν κάτι διαταραχθεί σ’αυτή την αλυσίδα και έρθει ο πανικός και φύγει η ηρεμία θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Όσο θα υπάρχει ενότητα και θετική αύρα να είσαστε σίγουροι ότι στο τέλος ο Ηρακλής θα ανέβει κατηγορία. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ. Προτιμώ να κερδίζω και πολλές να μην μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Αν παίξεις καλά και ανέβεις θα είναι δύο φορές καλύτερο. Άμεσος στόχος είναι η επάνοδος.”

Ο κ.Μούτας από την πλευρά του είπε: “Χαίρομαι που βρίσκομαι πάλι εδώ. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι και γιʼ αυτό είμαστε εδώ. Όλα τα άλλα μέσα στο γήπεδο.”

Αφήστε μια απάντηση