Στα Φύλλα Ευβοίας προπονήθηκε σήμερα (Σάββατο 12 Απριλίου) η αποστολή της ομάδας και μάλιστα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Μιαούλης Φύλλων. (Τα Φύλλα Ευβοίας είναι χωριό πολύ κοντά στη Χαλκίδα και στο ξενοδοχείο του ΗΡΑΚΛΗ, με την αποστολή να διανύει οδική απόσταση μόλις δέκα περίπου λεπτών. Πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του πατέρα του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης, Ανδρέα Μιαούλη).
Ο κ. Γκιγέρμο Όγιος είχε την ευκαιρία να προπονήσει – για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση των Ψαχνών – τους ποδοσφαιριστές του και επέλεξε χαλαρούς ρυθμούς. Έριξε βάρος στον τομέα της αγωνιστικής τακτικής και του σχεδιασμού των λεπτομερειών, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών (Κυριακή 13 Απριλίου, 18:00). Μάλιστα, ο Αργεντινός προπονητής προγραμμάτισε την τελευταία προπόνηση ακριβώς στην ώρα έναρξης του αυριανού παιχνιδιού και έδωσε την εκκίνησή της στις 18:00.
Η «κυανόλευκη» αποστολή, αύριο, πριν την αναμέτρηση, θα μεταβεί στα Ψαχνά και στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, διανύοντας μια εξαιρετικά μικρή απόσταση, περίπου 15 χιλιομέτρων.
Μετά τον αγώνα η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει, έχοντας διανύσει μια απόσταση περίπου 90 χιλιομέτρων από τα Ψαχνά, κάτι που συνεπάγεται σχετικά σύντομο οδικό ταξίδι, δηλαδή κάτι περισσότερο από μία ώρα.

Αφήστε μια απάντηση