Πολύ αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των «κυανολεύκων», λόγω του γεγονότος ότι ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος θέλησε να δει αγωνιζόμενους σε προπονησιακό διπλό κόντρα στην Ομάδα Νέων κάποιους ποδοσφαιριστές του, που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Ιδίως, θέλησε να δοκιμάσει σε μια «προσομοίωση» αγώνα τον Χασόμα Μπίνο Μπαμπά, οποίος από την επικείμενη αναμέτρηση με τον Αιγινιακό θα βρίσκεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, αλλά δεν έχει – επί μακρόν – αγωνιστικό χρόνο στα πόδια του. Ο Ιβοριανός μέσος ανταποκρίθηκε χωρίς πρόβλημα και επιβεβαίωσε την εκτίμηση ότι από το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι ετοιμοπόλεμος.
Ένα δεύτερο γκρουπ παικτών προπονήθηκε σε πλήρεις ρυθμούς, με τους Ντάριο Ζάχορα, Νίκο Σαββίδη και Βίτορ Λίμα να έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους και να προπονούνται κανονικά.
Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Πέτρος Κοντέων, ωστόσο υποβλήθηκε και σε θεραπεία, καθώς εξακολουθεί να ενοχλείται στο γαστροκνήμιο. Το προσεχές διήμερο θα αποδείξει αν ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας θα κατορθώσει να ξεπεράσει απολύτως το πρόβλημα με το σφίξιμο στη γάμπα, το οποίο τον απασχολεί.

Αφήστε μια απάντηση