Μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων στην συνέντευξη Τύπου δήλωσαν τα εξής:.

Όγιος: «Αρχικά θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω λέξεις για να ευχαριστήσω για την ενέργεια και το ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα. Δυστυχώς χάσαμε. Την μέρα που θα συνηθίσουμε να χάνουμε και θα μας αρέσει η ήττα, δεν θα έχω θέση στην προπονητική. Από μικρός έχω μάθει να πανηγυρίζω μόνο στην νίκη. Δεν μπορώ να παραγνωρίσω όμως την θέληση το πάθος και το ποδόσφαιρο μέχρι το 94 που έπαιξε η ομάδα. Είναι κάτι που το είπα και στους παίκτες μου. Πάντα με πονάει η ήττα αλλά πιο πολύ θα πονούσα αν χάναμε την ταυτότητα μας. Κάναμε ευκαιρίες για γκολ παίζοντας ένα ποδόσφαιρο εξέλιξης. Μπροστά σε μία ομάδα που παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και είναι 2η στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό η αξία αυτού που κάναμε είναι πολύ σημαντική σύμφωνα με τον τρόπο που σκέφτομαι. Θα συνεχίσω να συγχαίρω τα παιδιά και τον κόσμο που μας στήριξε. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε μία κατηγορία που δεν του αρμόζει. Δεν αρμόζει στην ιστορία και στο μεγαλείο του. Είναι για να βρίσκεται σε άλλη κατηγορία. Ο κόσμος, ο σύλλογος και οι ποδοσφαιριστές είναι για άλλο πρωτάθλημα. Όπως και όλο το προσωπικό. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο που δεν σταμάτησε να στηρίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.»

Αν θεωρεί ότι η πρόκριση έχει κριθεί:«180’ διαρκεί ένας προκριματικός γύρος. Εμείς στο 90λεπτο χάνουμε 1-0. Πως μπορείς μετά το σημερινό παιχνίδι να πεις ότι δεν έχουμε πιθανότητες. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο. Αλλά εμείς σεβόμαστε περισσότερο τον εαυτό μας»

Για το έξτρα κίνητρο που ο Ηρακλής δεν έχει στο πρωτάθλημα: «Ο δρόμος που έχουμε χαράξει είναι τέτοιος που συνεχόμενα ο ποδοσφαιριστής σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Καμιά φορά αυτό βγαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ όμως επιμένω, όπως είπα και με την Καβάλα, η ομάδα είχε κίνηση σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Σήμερα ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά τις γιορτές. Το κίνητρο παίζει ρόλο σε όλη μας την ζωή. Αλλά το δικό μου το ροστερ έχει κίνητρο για να πετύχει ένα στόχο. Από την μέρα που ήρθαμε δεν μιλάμε για τίποτα άλλο πέρα από το να δώσουμε τα πάντα για τον στόχο μας»

Για το σημερινό πρόσωπο της ομάδας: «Είναι μέσα στα πράγματα που συζητάμε. Δηλαδή για το ποδόσφαιρο της εξέλιξης. Ξέρω ότι η ομάδα έχει 16 παιχνίδια που δεν έχει ηττηθεί με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πολλά καλά την κόντρα που υπάρχει. Παρόλα αυτά ο κόσμος μας χειροκρότησε και εμείς τον χειροκροτήσαμε. Χαίρομαι που ο λαός του Ηρακλή απέδειξε την παιδεία του. Ήταν δοτικοί αλλά και οι παίκτες μας ήταν δοτικοί και το απέδειξαν μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι πιο σημαντικός παράγοντας από ότι να κερδίζεις ένα παιχνίδι «κολλημένος» στα δοκάρια»

Τι κρατάει από την σημερινή αναμέτρηση: «Τα κέρδη είναι μεγάλα. Κυρίως η επικοινωνία και η ενότητα με τον κόσμο. Το σημαντικό είναι ότι ο Ηρακλής σε όλη την διάρκεια του αγώνα πάντα έχει ξεκάθαρο στόχο να εξελίσσεται και να παίζει ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως τον αντίπαλο και το γήπεδο. Γι αυτό πιστεύω ότι έχουμε βρει την ταυτότητα μας με μία ομάδα που βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της»

Αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους υποψήφιους επενδυτές του Ηρακλή:

Για τα μεταγραφικά: «Είναι δύσκολο να συζητήσω το συγκεκριμένο θέμα. Κυρίως γιατί δεν έβρισκα τα λόγια να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Πριν καιρό έπαιζα Κόπα Λιμπερταδόρες και στα προκριματικά βρήκα πολύ μεγάλο κίνητρο. Σήμερα τα παιδιά και ο κόσμος κατάφεραν να μου ξυπνήσουν αυτά τα συναισθήματα. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος και συναισθήματα. Δεν θα μιλήσω άλλο πάνω σε αυτό το θέμα».

Για τους ξένους που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί ο Ηρακλής και αυτούς που μπορεί ο ΠΑΟΚ: «Είναι άδικο να μην μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον ίδιο αριθμό ξένων. Δεν μπορεί να ισχύουν άλλοι κανόνες για τον ένα και άλλοι για τον άλλο».

Στέφενς: «Για μένα σε τέτοια παιχνίδια είναι περισσότερα αυτά που έχεις να χάσεις παρά να κερδίσεις.  Όχι δεν είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Πολλά δεν μου άρεσαν. Για μένα οι στατιστικές δεν είναι σημαντικές. Για μένα έχει σημασία το πώς παίζεις και αν κερδίζεις».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Ο Ηρακλής είχε μεγάλη υποστήριξη. Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια με τέτοιο κοινό, πρέπει να ξέρεις πώς να παίξεις και εμείς σήμερα δεν παίξαμε καλά».

Αφήστε μια απάντηση