Δηλώσεις προπονητών

Μαραντάς: “Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε με ποιον παίζουμε. Είμαστε πλέον μία πολύ νεανική ομάδα. Παίξαμε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Βγάλαμε δύο τρεις καλές φάσεις, κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής ήταν κυρίαρχος, εμείς δεν είχαμε την καλή τελική πάσα για να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που μας άφησε ο Ηρακλής”.

Χατζηνικολάου: “Όση κατοχή και πίεση και αν έχεις αν λείπει το πάθος και η πίστη για τη νίκη δύσκολα θα κάνεις το διπλό. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καθαρό μυαλό ενώ είχαμε την υπεροχή στο παιχνίδι, κάτι που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε παραπάνω άγχος από όσο έπρεπε να έχουμε. Η έδρα δεν είχε πολύ κόσμο, ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός, είχαμε την πρωτοβουλία και παίζαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο.”

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

Τσομπανόπουλος: “Ξέραμε ότι ο Ηρακλής χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς. Εμείς παίξαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο

Kirovski: “Μετά την ήττα από την Καλλονή ήρθαμε με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε την Καβάλα. Ο αντίπαλός μας έπαιξε οργανωμένα στην άμυνα. Δεν φανήκαμε αντάξιοι των δυνατοτήτων μας και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε κατά τη γνώμη μου. Υπολείπονται εννέα ματς, κοιτάμε το επόμενο που είναι ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να κάνουμε το κλικ που θα ανεβάσει την απόδοσή μας για να αλλάξουν τα αποτελέσματα. Όλο το βάρος όταν μια ομάδα δεν βάζει γκολ πέφτει στους επιθετικούς. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να βρούμε τρόπους να αλλάξει η κατάσταση και να σκοράρουμε.”

Αφήστε μια απάντηση