Σήμερα 1η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, ο ΗΡΑΚΛΗΣ όχι μόνο στηρίζει έμπρακτα με τη συμμετοχή παικτών του σε αναίμακτες εξετάσεις για την ανίχνευση του ιού HIV (την προηγούμενη Τρίτη 26/11/2013 στον πεζόδρομο Αγ. Σοφίας σε συνεργασία με την PRAKSIS μία ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση) αλλά μεταφέρει το μήνυμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Με λευκά μπλουζάκια στα οποία αναγράφεται το μήνυμα «Πάρε, Φόρα, Εξετάσου» θα κάνει την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο οι αθλητές του «Γηραιού» κατά την παρουσίαση των ομάδων.

Στη συνέχεια οι 11 ποδοσφαιριστές θα βγάλουν τις μπλούζες και θα τις δώσουν στους 11 παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως και στους διαιτητές της αναμέτρησης.

……………………………………………………….

Η PRAKSIS -που έχει σαν κύριο στόχο τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης- δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και στο νησί της Λέσβου και στην περιοχή της Πάτρας. Ταυτόχρονα, πυρήνες εθελοντών της PRAKSIS βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση