Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ελέω Εθνικής, ωστόσο, η ομάδα μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την άλλη Κυριακή.

Έτσι, αύριο στις 15:30, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την SKODA Ξάνθη, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Η σημερινή προπόνηση, πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.
Το ευχάριστο για τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, ήταν η συμμετοχή σε πλήρεις ρυθμούς των Ρομάνο και Περόνε, ενώ και ο Μπαρτολίνι μέρα με τη μέρα δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Προληπτικά ο Ζιαμπάρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο (δεν είναι κάτι ανησυχητικό).
Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό φιλικό αγώνα, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές:
Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Να σημειωθεί, ότι οι Μπαρτολίνι, Περνίς, Λαδάς, Μουχάλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Ρομάνο, Λάζαρ και Μακρής, θα προπονηθούν αύριο στις 12:30 στο Καυτανζόγλειο.