Η ΠΑΕ Ηρακλής και το νομικό τμήμα της, εφιστούν την προσοχή σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, καθώς από τη φετινή χρονιά οι νόμοι έχουν αυστηροποιηθεί, και ειδικά όταν μία ΠΑΕ θεωρηθεί υπότροπη σε περίπτωση επεισοδίων, τότε οι ποινές είναι βαρύτατες.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τους φίλους μας να στηρίξουν την ομάδα του Ηρακλή δυναμικά, όπως άλλωστε κάνουν πάντα, όμως με κόσμιο τρόπο, για να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.
Σας παραθέτουμε τις βασικές παραβάσεις που τιμωρούνται αυστηρά βάσει του νέου Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, αρχικά με βαρύ πρόστιμο, και σε περίπτωση υποτροπής, και κατά περίπτωση, με διπλασιασμό της χρηματικής ποινής ή με τιμωρία διεξαγωγής αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.
1) Η εκφώνηση απρεπών-υβριστικών συνθημάτων, η ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο, η χρήση δεικτών λέιζερ.
2) Το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, καπνογόνων, βεγγαλικών, η χρήση κροτίδων και άλλων εύφλεκτων υλικών.
3) Η ρίψη παντός αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, στον περιβάλλοντα χώρο αυτού ή από μια κερκίδα σε άλλη, ιδίως δε μπουκαλιών, πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού.
4) Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και γενικά η δημιουργία επεισοδίων.
Οι παραβάσεις τιμωρούνται ανεξάρτητα αν τελούνται πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος του αγώνα.
Φίλοι του Ηρακλή, σας θυμίζουμε ότι τη φετινή χρονιά η ομάδα μας έχει ήδη τιμωρηθεί και θεωρείται υπότροπη, τόσο για την περίπτωση του ανάμματος πυρσών, όσο και για την περίπτωση της ρίψης αντικειμένων.
Ας την προστατέψουμε λοιπόν όλοι μαζί.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ