Ο Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Carlos Emanuel Soares Tavares στην ομάδα για δύο χρόνια.

Γνωστός ως Carlitos, ο 30χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο διεθνής με την εθνική ομάδας της χώρας του έρχεται στον Ηρακλή από την ΑΕΛ Λεμεσού.

«Ένας εντυπωσιακός αμυντικός, ο Carlitos είναι σε θέση να δείξει το ταλέντο του σε πολλές θέσεις και να υποστηρίξει την ομάδα με πολλούς τρόπους» λέει ο προπονητής Παπαδόπουλος. «Έχει ενέργεια και πάθος για το παιχνίδι, φέρνει μαζί του την εμπειρία του Europa League και την προσωπικότητα του νικητή. Οι φίλαθλοι θα απολαύσουν το στυλ του παιχνιδιού του».

«Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος του Ηρακλή», λέει ο Carlitos. «Μετά τη συνάντησή μου με τον προπονητή και τον πρόεδρο ανυπομονώ να συμβάλλω σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο αυτή τη σεζόν».

«Είμαι χαρούμενος που ο Carlitos έχει επιλέξει να έρθει μαζί μας και έχει αναγνωρίσει το μεγαλείο του Ηρακλή. Είναι γρήγορος, είναι δυνατός και θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην προσπάθεια που θα κάνουμε για το επόμενο επίπεδο», λέει ο πρόεδρος κ. Σπύρος Παπαθανασάκης και συμπλήρωνει λέγοντας ότι «ο Carlitos είναι ο τύπος του παίκτη που θέλεις να έχεις δίπλα σου όταν μάχεσαι στον αγωνιστικό χώρο και ξέρω ότι θα ενσωματωθει καλά με την ομάδα, γιατί έχει πολλά κοινά με την ομάδα. Θα σκίσει!»