Στα πλαίσια διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας μας για τη 13η αγωνιστική με τον “ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ”, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 αποφάσισε την διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα με την παρουσία φιλάθλων της ομάδας μας, παρόλο που υπήρχαν σκέψεις να διεξαχθεί ο προαναφερθέν αγώνας κεκλεισμένων των θυρών.

Η διοίκηση της ΠΑΕ οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας και με τον τρόπο αυτό επιθυμεί την εξομάλυνση των σχέσεών της με μερίδα φιλάθλων , καθώς το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε προηγούμενους αγώνες μόνο επιβαρυντικά λειτουργεί στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.

Σκοπός της διοίκησης της ομάδας μας με τη συγκεκριμένη ενέργειααποτελεί η έμπρακτη ενίσχυση όλων των φιλάθλων της, τόσο οικονομικά όσο και στην ψυχολογία των παικτών ούτως ώστε να ανακάμψει η ομάδα το ταχύτερο δυνατόν αρχής γενομένης του σημερινού αγώνα, ο οποίος είναι κομβικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτη.

Σας καλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας και την αγορά εισιτηρίου την προσπάθεια της ομάδας μας ωθούμενοι μόνο από την αγάπη και το πάθος σας για τον ΗΡΑΚΛΗ μας δίχως διχόνοιες και αντιπαλότητες, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ενέργεια λειτουργεί επιβαρυντικά με οποιονδήποτε τρόπο στην ομάδα μας.

Το παρόν αποτελέι βήμα συμφιλίωσης της διοίκησης με τους οπαδούς της ομάδας μας, αναμένουμε δε αντίστοιχη διάθεση από την πλευρά σας για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ.

Αφήστε μια απάντηση