Αγαπητοί Φίλαθλοι του Ιστορικοί Σωματείου μας ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, με την ιδιότητα του μέχρι στιγμής Πρόεδρου του ΗΡΑΚΛΗ σας, επιθυμώ να σας ανακοινώσω ότι το γήπεδο ( έδρα της Ομάδας Μας ) θα είναι ανοιχτό καθόσον, η Ομάδα μας, χρειάζεται την συμπαράσταση όλων μας, αφήνοντας πίσω τις οποιεσδήποτε μέχρι σήμερα διαφορές μας.

Πιστεύω δε ότι όλα θα λυθούν καθόσον ο Θεός μας Αγαπάει και ότι δεν μας ξέχασε!!!

Και ο Χριστός αν πέθανε για μερικούς <<Άγιους>> ακόμα υπάρχει και δημιουργεί προσδοκίες…

Συνέβη ένα γεγονός που δεν θέλω να το κρατήσω μυστικό από σας. Συγκεκριμένα, κοινός γνωστός μας επικοινώνησε με μέλος του συνδέσμου σας και σύμφωνα με όσα μου μετέφερε, πρόκειται να υπάρξει κοινή μας συνάντηση (στη Θεσσαλονίκη ή την Αθηνά ). Εκεί όλα θα μπουν στο τραπέζι και θα δούμε πως θα λυθούν οι διαφορές μας για το κάλο της Ιστορικής μας Ομάδας και μόνο.

ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΌ:

1) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗς ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ <<ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ>>!!!

2)Επίσης και με σκοπό την αθρόα συμμετοχή σας και την Ένθερμη συμπαράσταση σας στην Ομάδα μας, προβαίνουμε σε καθολικές μειώσεις όλων των εισιτηρίων και συγκεκριμένα:
Θύρες 7 έως 10 από τα 10 στα 5 ΕΥΡΩ
Θύρες 11 έως 15 από τα 15 στα 10 ΕΥΡΩ
Για τις υπόλοιπες θύρες από τα 20 στα 15 ΕΥΡΩ.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Αφήστε μια απάντηση