Παίκτης του Ηρακλή θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2018 ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, Νίκος Ζιαμπάρης, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της Μίκρας, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Νίκο Ζαφειρόπουλο, και είχε συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, κι έτσι, ο ποδοσφαιριστής, που αποτέλεσε «κολώνα» της άμυνας κατά την περσινή περίοδο και είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016, ανανέωσε για 2 επιπλέον χρόνια το συμβόλαιό του, κι έτσι θα αγωνίζεται με τα «κυανόλευκα», για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συμβολαίου του αμυντικού Νίκου Ζιαμπάρη με την ομάδα μας για τα επόμενα τρία χρόνια».

«Μας γεμίζει περηφάνεια το γεγονός ότι ο Νίκος, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας την περσινή σεζόν, υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια», είπε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος. «Στόχος μας είναι να χτίσουμε την ομάδα μας με ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Νίκος, και ειλικρινά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ηρακλή και θα συνεχίσω να το κάνω έως το 2018. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, και έχω την αίσθηση ότι το ίδιο πίστευαν τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο προπονητής μου», τόνισε ο Ζιαμπάρης. «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ηρακλή».

«Ο Νίκος είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες από την έναρξη της περασμένης σεζόν, ο οποίος πάντα αγωνίζεται με την καρδιά και την ψυχή του», είπε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης.

«Σαν ένας από τους νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε, πιστεύω πως ο Νίκος θα συνεχίσει την εξέλιξή του και θα γίνει πολύ ξεχωριστός παίκτης. Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο δέσιμο της ομάδας, την ώρα που ο Ηρακλής συνεχίζει να μεγαλώνει και όλο αυτό έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο μέσα στο γήπεδο».