Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει του αυριανού προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Όλο το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, με τα προβλήματα να είναι για μία ακόμη φορά πολλά και σοβαρά για την ομάδα μας.

Έτσι λοιπόν, εκτός αποστολή έμειναν λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισαν στον αγώνα με τον Πλατανιά, οι Περόνε και Ρομάνο, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, ακούει στο όνομα Δημήτρης Στάμου, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Και οι 3 ποδοσφαιριστές, θα υποβληθούν το απόγευμα σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Με τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το μεσημέρι για την Αθήνα, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες, που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.