Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγα λεπτά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του βραδινού εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, που θα ρίξει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα.

Στην ουσία, υπήρξε ένα ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στις στατικές φάσεις.

Τα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας μας είναι γνωστά, με τους Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Λάζαρ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, τον Λουκίνα να είναι τραυματίας και τον Σαραμαντά να εκτίει σήμερα μία αγωνιστική τιμωρίας.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του σημερινού αγώνα, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής:

Γιαννίκογλου, Περνίς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μπουκουβάλας, Καραγκούνης, Στάμου, Τσότρας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρομάνο, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Τσιλιανίδης, Πασάς, Περόνε, Μπουλούτ, Βέλλιος.