Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγα μόλις λεπτά, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα στα Γιάννινα, με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις.
Δυστυχώς, ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, εκτός του Μπαρτολίνι, θα στερηθεί και των υπηρεσιών των έτερων Αργεντίνων, του Περόνε και του Ρομάνο.
Ο Περόνε, δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό του κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, ακούει στο όνομα Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο να ανάψει κόκκινο όσον αφορά τη συμμετοχή του στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα.
Η αποστολή της ομάδας μας που θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα στην πόλη των Ιωαννίνων αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Λάζαρ, Μακρής, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Πασάς, Βέλλιος, Κάσσος, Καρλίτος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Μπουλούτ, Χαντί, Ζαμπάζης.