Με την προπόνηση που τελείωσε μόλις πριν λίγα λεπτά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει του αυριανού αγώνα στη Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, με τα προβλήματα για την ομάδα μας, να είναι και πάλι αρκετά.

Έτσι, πλην του Λάζαρ που είναι εδώ και μήνες τραυματίας, δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ιντζόγλου, ο Περόνε που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ο Ρομάνο που εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους από το ματς με τη Βέροια, ο Στάμου που έχει πρόβλημα στο γόνατο και θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις τη Δευτέρα, καθώς επίσης και ο Κάσσος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα στη Λιβαδειά, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες, που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Αβραμίδης, Κυριακίδης, Πασάς, Λουκίνας, Μπουλούτ, Βέλλιος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης.