Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, η οποία ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, έγινε και η απαραίτητη ομαδική φωτογράφιση, με τα βραβεία του προπονητή και των παικτών που κέρδισαν στη χθεσινή εκδήλωση του ΠΣΑΠ, να βρίσκονται σε περίοπτη θέση!

Όπως ήταν φυσικό, οι «νικητές» δέχτηκαν τις θερμές ευχές από όλους, παίκτες-προπονητικό τιμ και προσωπικό, ενώ τα «πειράγματα» έδιναν κι έπαιρναν, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο!

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ (κύπελλο) και Ξάνθη (πρωτάθλημα), αυτή ήταν μία τονωτική ένεση για την ομάδα, καθώς όπως φάνηκε, η ψυχολογία των παικτών ενόψει των δύο δύσκολων, όσο και κρίσιμων παιχνιδιών με ΑΕΚ (κύπελλο) και Γιάννινα (πρωτάθλημα), έχει ανεβεί αισθητά.

Να σημειωθεί πάντως, ότι τόσο οι 4 αθλητές (Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Λουκίνας, Τσιλιανίδης) όσο και ο Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισαν με νόημα, πως τα βραβεία που πήραν, ανήκουν σε όλους όσοι έδωσαν τα πάντα την περσινή χρονιά, ώστε ο Ηρακλής να επανέλθει στη Superleague, δείγμα του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα μας!