Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης μετά την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης που κοινοποιήθηκε σήμερα έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Σήμερα μάθαμε ότι δεν μας χορηγήθηκε άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Εντός των επόμενων πέντε ημερών θα προετοιμάσουμε και θα υποβάλλουμε την έφεση μας προς την Δευτεροβάθμια Επιτροπή για την επανεξέταση της απόφασης αυτής. Μετά τη διαδικασία της έφεσης, θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση αδειοδότησης.

Κάθε μέρα, υπάρχουν κάποιες στιγμές που με κάνουν όλο και πιο υπερήφανο που αποτελώ μέρος του Ηρακλή.

Ακόμα και η διαδικασία αδειοδότησης δεν αποτελεί εξαίρεση σ’ αυτό. Αν και απαιτήθηκε πολύ σκληρή δουλειά και τεράστιοι πόροι κατά την διαδικασία, αυτό που ξεχώρισε για μένα είναι ότι το πάθος, η υπερηφάνεια και η πίστη στον Ηρακλή είναι πανταχού παρών, ακόμη και στο πλαίσιο μιας διοικητικής διαδικασίας, όπως αυτή. Μέσα από τις παρουσιάσεις τους ο κ. Μάκης Σεντελίδης, ο κ. Θοδ. Παπαδόπουλος και ο νομικός μας σύμβουλος κ. Στέφανος Τσιμικάλης, εκπροσώπησαν την ομάδα με σοφία και εντιμότητα.

Θα έλεγα ακόμα ότι και το χθεσινό παιχνίδι δεν αποτελεί εξαίρεση γιατί παίξαμε εναντίον μιας υπερήφανης ομάδας που πάλεψε σε ένα γήπεδο με οπαδούς που ήταν εκεί για να φωνάξουν για την ομάδα τους και να απολαύσουν το παιχνίδι. Γι’ αυτό τρέφω μεγάλο σεβασμό στην ομάδα αυτή.

Για μένα, το να είμαι σε θέση να βρίσκομαι στην ίδια κερκίδα με τους οπαδούς μας οι περισσότεροι από τους οποίους δεν ήταν από την Θεσσαλονίκη και των οποίων η αγάπη και η υποστήριξη ποτέ δε σταμάτησε, άλλα αντίθετα χρησιμοποίησαν όλη την δύναμη τους για να βοηθήσουν την ομάδα,  ήταν μια ευλογία. Με έκανε να συνειδητοποιήσω καλύτερα από ποτέ, πόσο ωραίο είναι αυτό που έχουμε στον Ηρακλή.

Οι οπαδοί μας, μας έχουν στηρίξει και ποτέ δεν μας έχουν απογοητεύσει- μας εμπνέουν και συνεχίζουμε! Βλέποντας τα πρόσωπα των παικτών μας χθες μετά το παιχνίδι, ξέρω ότι θα κάνουν το ίδιο οι παίκτες μας για τους οπαδούς και ότι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί στηρίζοντας ο ένας τον άλλον στο επόμενο παιχνίδι για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας.

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό… και εύχομαι να σας δω όλους στο παιχνίδι την Τετάρτη να κάνουμε άλλο ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.”