Ανακοινώνουμε τη διενέργεια εθελοντικής ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ την Πέμπτη 14/04 στις σουίτες του Καυτανζογλείου Σταδίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Στηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος δίνει αγώνα ζωής, καθώς πάσχει από λευχαιμία και έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια.
Για το λόγο αυτό, μέρος από τις φιάλες που θα συγκεντρωθούν, θα παραχωρηθούν για τη θεραπεία του νεαρού αθλητή.

Στις 11 το πρωί η ομάδα θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ο κάθε αιμοδότης ή συνοδός θα μπορεί να την παρακολουθεί αλλά και να συζητήσει με ποδοσφαιριστές οι οποίοι αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα επισκεφθούν το σημείο αιμοδοσίας .

Την Πέμπτη 14 Απριλίου, όλοι μαζί δίνουμε το αίμα μας για τον… ΗΡΑΚΛΗ και για τον συνάνθρωπό μας!

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και το ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, που θα αναλάβει τις αιμοληψίες. Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Ωραιοκάστρου, ανταποκρίθηκε άμεσα επιβεβαιώνοντας τη διάθεση της για προσφορά στη κοινωνία και τον αθλητισμό.

Δίπλα στον ΗΡΑΚΛΗ η εταιρία «ΒΙΚΟΣ» στηρίζει την αιμοδοσία προσφέροντας δροσερό νερό και παραδοσιακή πορτοκαλάδα, η Βιομηχανία Τροφίμων «CONDITO» και η εταιρία «ΚΑΡΠΟΙ ΖΩΗΣ» προσφέρουν ατομικές συσκευασίες αλμυρών ξηρών καρπών.

Οι ουσιαστικές νίκες καθορίζονται μόνο από την ιστορία και τις πράξεις μας.

ΗΡΑΚΛΗΣ είσαι άλλωστε…