Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκλογή του Αντιπροέδρου της, Θόδωρου Παπαδόπουλου, ως ενός εκ των τριών αντιπροσώπων των ομάδων της Superleagueστην ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεπείς με το όραμά μας για την ομάδα του Ηρακλή, συνεχίζουμε και προχωρούμε μπροστά, βήμα προς βήμα, για να οικοδομήσουμε ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό σωματείο».

«Έχουμε την τιμή, ως Ηρακλής, να εκπροσωπούμε όλη τη Βόρεια Ελλάδα σ’ αυτό το διοικητικό όργανο για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Η ομάδα μας, ο Ηρακλής, προσβλέπει στο ρόλο του να συνεισφέρει τα μέγιστα στο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχουμε δεσμευτεί ότι όλες οι δράσεις θα είναι μία απόδειξη τόσο στις αξίες και την πίστη, καθώς και της αγάπης μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη της ψηφοφορίας και το τελικό αποτέλεσμα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, τόνισε: «Καμία ομάδα δεν είναι μεγαλύτερη από την Ελλάδα μας», και συμπλήρωσε.

«Κάθε απόφαση που παίρνουμε, θα εκτελεστεί με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας το χαρούμε, και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό το επίτευγμα-ορόσημο για την ομάδα μας, τον Ηρακλή».