Είναι ευρύτερα γνωστό πως το όνομα «ΗΡΑΚΛΗΣ» χρησιμοποιείται από πολλές ομάδες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Φυσικά, ο «πατέρας» όλων, ο μεγάλος ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με την μακραίωνη πορεία του και την τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία, δεν θα μπορούσε, παρά να στέκεται δίπλα, πραγματικός αρωγός, σε όσες ομάδες, μικρότερων κατηγοριών, φέρουν το ιστορικό αυτό όνομα: ΗΡΑΚΛΗΣ.
Αμέσως μετά τη επίτευξη της ανόδου από την ομάδα μας και την επιστροφή της στην κατηγορία απ’ την οποία δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά, δύο ερασιτεχνικά σωματεία, ο Α.Σ Ηρακλής Σαππών του Νομού Ροδόπης, και ο Ηρακλής Αγίων Δέκα της Κέρκυρας, εκτός από τις ευχετήριες επιστολές, ζήτησαν επίσημα από την ΠΑΕ Ηρακλής να στηρίξει την προσπάθειά τους.
Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή χαιρετίστηκε θετικά από τους ανθρώπους της ομάδας μας και έτυχε άμεσης ανταπόκρισης.
Ο υπεύθυνος marketing της ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και οι φροντιστές της ομάδας Γιώργος Σιάγκας & Φάνης Τσαπαλιάνας, με προσωπικές τους ενέργειες συγκέντρωσαν το απαραίτητο υλικό, το οποίο και παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, στους ανθρώπους των δύο σωματείων.
Με την κίνηση αυτή, όπως και με άλλες που θα ακολουθήσουν, η οικογένεια του Ηρακλή μεγαλώνει, γιγαντώνεται και είναι ενωμένη σαν γροθιά.
Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, είναι δίπλα και στηρίζει έμπρακτα όσους ζητήσουν τη βοήθειά του, και ειδικά σε όσους φέρουν το ιστορικό και υπέρλαμπρο όνομά του!!!