Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συμφωνίας με τον ανασταλτικό μέσο και κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Στάμου, για τα επόμενα 3 χρόνια. “Μας δίνει μεγάλη περηφάνεια το να μπορούμε να έχουμε αναλλοίωτο τον κορμό των παικτών”, είπε ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος. “Ο Δημήτρης είναι ένα πραγματικό ταλέντο και τζέντλεμαν. Αποτελεί μέρος της ραχοκοκαλιάς της ομάδας”.

“Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω τα χρώματα της ομάδας και είμαι τόσο ενθουσιασμένος με τις προκλήσεις της σεζόν που έρχεται”, είπε ο Στάμου. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, μα πάνω απ’ όλα τον προπονητή και τον Πρόεδρο που βοήθησαν να αντεπεξέλθουμε την περασμένη περίοδο”.

“Μου δίνει μεγάλη χαρά που ο Δημήτρης συνεχίζει να αποτελεί κομμάτι της οικογένειας. Διαθέτει εξίσου εξαιρετική κατοχή και δυνατά πλεονεκτήματα και ικανότητες, κερδίζει τη μπάλα τόσο στο έδαφος, όσο και τον αέρα και είναι εξαιρετικός χαρακτήρας”, τόνισε ο Πρόεδρος.

“Ο Δημήτρης είναι από τους τύπους παικτών που γύρω του χτίζεις μία ομάδα. Μπαίνει στο γήπεδο με τρομερό πάθος και με μόνη σκέψη στο μυαλό του τη νίκη, σεβόμενος πάντα το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του. Είναι ένα πρότυπο όχι μόνο για την ομάδα του Ηρακλή, αλλά πιστεύω για το ποδόσφαιρο γενικότερα και ευελπιστώ μία μέρα να εκπροσωπήσει και την Εθνική μας Ομάδα”…