Το γεγονός ότι ο Ηρακλής, με την έλευση του Προέδρου και μεγαλομετόχου του, Σπύρου Παπαθανασάκη, φαίνεται πως αλλάζει σελίδα, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε οργάνωση, είναι πλέον κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν. Άλλωστε, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο κύριος Παπαθανασάκης έδωσε προτεραιότητα και ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάσταση των γηπέδων της Μίκρας, στην καλυτέρευση της εικόνας των γραφείων, στα αποδυτήρια, στο γυμναστήριο, στο σύνολο των εγκαταστάσεων, ώστε η ομάδα να ανέβει κυριολεκτικά επίπεδο και να ακολουθεί τα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Καθημερινά, οι εργασίες στους χώρους της Μίκρας εκτελούνται με εντατικούς ρυθμούς και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή και εντυπωσιακά. Έτσι λοιπόν, η τραπεζαρία, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τα αποδυτήρια των παικτών της ομάδας μας, εδώ και 3 ημέρες, οπότε και διεξάγονται και πρωινές προπονήσεις, λειτουργεί κανονικά και εξυπηρετεί τις ανάγκες των αθλητών.

Εκτός από τον πλουσιοπάροχο μπουφέ, σε περίοπτη θέση, βρίσκονται και πίνακες με εικόνες πανηγυρισμών από την περσινή περίοδο, κάτι που τονώνει το ηθικό όλων. Φυσικά, στο χώρο υπάρχει και τηλεόραση, με τους ποδοσφαιριστές μας να ενημερώνονται και να συζητούν μεταξύ τους για όλα τα θέματα, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι αθλητές εκφράστηκαν με κολακευτικά σχόλια για την τραπεζαρία και δείχνουν να απολαμβάνουν πραγματικά τις στιγμές μετά την κουραστική προπόνηση.