Σε συνεργασία με τους εθελοντές του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (Αντηρίδα www.antirida.gr) και μετά από επικοινωνία του τμήματος μάρκετινγκ με την υπεύθυνη συντονισμού των εθελοντών κα Μελίνα Μελικίδου, παίκτες του Ηρακλή, βρέθηκαν κοντά σε παιδιά -που αυτές τις Άγιες Ημέρες, θα τις περάσουν μακριά από το σπίτι τους, σε κρεβάτι νοσοκομείου της πόλης- προκειμένου να απαλύνουν με τον τρόπο τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Έτσι λοιπόν, αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Ιντζόγλου, Νίκο Ζιαμπάρη, Γιάννη Λουκίνα, Κοσμά Τσιλιανίδη, Παύλο Κυριακίδη και Γιώργο Σαραμαντά, επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και πιο συγκεκριμένα την Παιδοχειρουργική και την Παιδιατρική Κλινική, όπου μοίρασε δώρα και αναμνηστικά του Ηρακλή σε μικρά παιδάκια.
Φυσικά, το πιο σημαντικό αυτής της κίνησης, δεν ήταν τα δώρα, αλλά η χαρά, το ενδιαφέρον, η αγάπη και το χαμόγελο που πρόσφεραν απλόχερα οι αθλητές της ομάδας σε όλους τους λιλιπούτειους φίλους.
Τα παιδάκια και οι γονείς τους απόλαυσαν την επίσκεψη των παικτών του Ηρακλή, συνομίλησαν μαζί τους, αντάλλαξαν ευχές και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα ινδάλματά τους.
Κάτι ανάλογο συνέβη και με πολλούς εργαζόμενους του Νοσοκομείου, ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό, οι οποίοι ζήτησαν φανέλες της ομάδας, αφού δήλωσαν οπαδοί της!
Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ηρακλή, έκλεισε με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, κα Βασίλειο Παπά, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε για τις γιορτές, τους μίλησε και για την αγάπη που τρέφει από μικρό παιδί για την ομάδα μας, παροτρύνοντάς τους να έχουν μόνο νίκες και επιτυχίες στη συνέχεια!