Παίκτης του Ηρακλή θα είναι από σήμερα και για τα επόμενα 2 χρόνια ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, Ντούσαν Πέρνις, ο οποίος αποτελεί το 6ο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

Ο Πέρνις, πέρασε χθες από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις, και σήμερα το πρωί, αφού συζήτησε με τον μάνατζέρ του και τους διοικούντες την ΠΑΕ, στα γραφεία της Μίκρας, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, δημιουργώντας έτσι, μία πολύ δυνατή τριάδα τερματοφυλάκων, μαζί με Χουάντερσον και Γιαννίκογλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ηρακλής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Ντούσαν Πέρνις, ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας για τα επόμενα 2 χρόνια».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής κίνησης, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σπύρος Παπαθανασάκης, είπε: «Όλοι μας γνωρίζουμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά για να πετύχει. Ο Ντούσαν έχει αγωνιστεί σε πολύ καλές ομάδες και πρωταθλήματα και διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Με αυτή την προσθήκη, δημιουργήσαμε το απαραίτητο βάθος σε μία νευραλγική για το ποδόσφαιρο θέση, όπως είναι αυτή του τερματοφύλακα».

Από την πλευρά του, ο Σλοβάκος πορτιέρε, εμφανώς ικανοποιημένος με την ευχάριστη εξέλιξη, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που μετά ένα φλερτ που ξεκίνησε με τον Ηρακλή πριν 5 χρόνια, κατέληξε σε γάμο. Η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας ήταν απλή και άκρως επαγγελματική, και αυτό ήταν που με κέρδισε και δεν άργησα να συμφωνήσω. Ξέρω ότι ήρθα σε μία μεγάλη, όσο και ιστορική ομάδα της Ελλάδας, σε μία ομάδα που έχει ανθρώπους με όρεξη, σοβαρούς, και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Ηρακλή, αλλά και να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν».