Μία ακόμα νίκη η οποία ήρθε στο τέλος κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες για τον Ηρακλή που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αιγινιακού. Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και ευτύχησε στο 26’ να ανοίξει το σκορ με τον Κυριακίδη. Όμως στην συνέχεια και ενώ δεν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν ήρθε στην επανάληψη ο Γιαζιτζόγλου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να νικήσει τον Χουάντερσον και να κάνει το 1-1. Όσο ο χρόνος στην συνέχεια περνούσε οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου ανέβαζαν την πίεση με την βοήθεια του κόσμου που βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και πλησίαζαν στην εστία του –προκλητικού σε αρκετές περιπτώσεις – Τόλιου. Την λύτρωση έδωσε ο Πασάς μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του και μόλις ένα πριν την λήξη του αγώνα χαρίζοντας μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (87′ Πασάς), Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιγκίρης (76′ Τσιλιανίδης), Λουκίνας (62′ Περόνε).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (46΄ Ρίκκα), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (70′ Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης (85′ Κ. Αχαλινόπουλος).