Για το πρωτάθλημα της Κ-14, ο Ηρακλής γνώρισε εντός έδρας ήττα με το βαρύ 2-5 από την ομάδα του Άρη, στο γήπεδο των Χορτατζήδων.

Οι νεαροί του Παγώνη Βακαλόπουλου, που σημειωτέον, υστερούν ηλικιακά κατά 1 χρόνο από όλους τους αντιπάλους τους, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με το “καλημέρα”, καθώς ο Τσακιρίδης Ιωάννης αστόχησε σε πέναλτι.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ζορμπίδης έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή μόλις στο 6′.

Στη συνέχεια όμως, κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να τελειώσουν ουσιαστικά τον αγώνα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, αφού με τέρματα που σημειώθηκαν στο 10′, το 16′, το 22′ και το 31′ ο Άρης διαμόρφωσε το 1-4.

Μάλιστα, οι “κίτρινοι” πέτυχαν και 5ο τέρμα στο 63′, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα μας, ήταν να μειώσει σε 2-5 με γκολ του Μπακή στο 75′.

 

Η σύνθεση του Ηρακλή: Μπαχάς, Ιορδανίδης, Ανθόπουλος, Κούφας, Καρακίτσιος, Πιπιλίκας, Τσακιρίδης Ιω, Τσαλκιτζής, Ζορμπίδης, Τσακιρίδης Χρ, Ανθουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Κουτούζογλου, Λαζαρίδης, Καρασούλης, Αντωνιάδης, Ζαχαριάδης, Δημούδης, Τζοάνος, Σεραφειμίδης, Μπακής, Παπαδόπουλος.