Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Superleague Κ-20, η ομάδα του Ηρακλή επικράτησε του Λεβαδειακού στο γήπεδο του Καλοχωρίου, με σκορ 1-0.

Οι παίκτες του Θάνου Χατζηαθανασίου στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ενώ από την άλλη, οι παίκτες της ομάδας της Βοιωτίας, αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο.

Παρά τον επιθετικό μονόλογο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, κατόρθωσαν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα μόνο μία φορά, στο 55′ με σκόρερ τον Αμαραντίδη, ο οποίος χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή.

Ο προπονητής της ομάδας, αμέσως μετά το παιχνίδι, σχολίασε: “Ενώ παράγουμε πολλές ευκαιρίες, εντούτοις δυσκολευόμαστε να τις τελειώσουμε. Το παιχνίδι ήταν ένας πραγματικός μονόλογος για την ομάδα μου, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, που προσπαθούσαν με μεγάλες μπαλιές να μας αντιμετωπίσουν, κάτι που όμως δεν έγινε. Εμείς κυριαρχήσαμε κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας ωραίες φάσεις”.

 

Η σύνθεση του Ηρακλή: Ηλιάδης, Μουχάλης, Χουζούρης, Παναγιωτίδης, Αβραμίδης, Ρότας, Αμαραντίδης, Βλαχόπουλος, Συμεωνίδης, Κασαπίδης, Καρακούτης.

Σαν αλλαγή έπαιξαν και οι: Μπικιάρης, Γκιάτας, Μπίκας.