Μια ανάσα από την κορυφή του ομίλου βρέθηκε ο Ηρακλής με τη νίκη κόντρα στην Ζάκυνθο σκορπίζοντας τεράστιο ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας που βλέπουν ότι η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διαθέτει και τα αγωνιστικά άλλα και τα ψυχικά προσόντα για να ξεπερνά δύσκολους αντιπάλους και να συνεχίζει δυνατά προς τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

Ο Ηρακλής παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων που διατήρησε από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει στο α’ μέρος και απειλήθηκε από την Ζάκυνθο η οποία ήταν μια δύσκολη αντίπαλος. Στην επανάληψη όμως το σκορ άνοιξε για τον Ηρακλή με τον Μπαρτολίνι ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ρομάνο στο 72΄έγραψε το 1-0 και άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για τη νίκη του Ηρακλή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λουκίνας από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Περόνε σττο 90’.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Σαραμαντάς, Τσιλιανίδης (Λουκίνας 70′), Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο(Κυριακίδης 89′), Πουρτουλίδης, Κάσσος(Σιατραβάνης 53′).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξενοδόχωβ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβώκας, Νόνης(Κρολ 89′), Κρσμάρεβιτς, Αποστόλου(Πέττας 58′), Πιτταράς(Κουτσούκης 78′), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου.